Lets Communicate - Online teksten schrijven en verbeteren

Pakkende online teksten, webteksten & landingspagina’s

Erger jij je ook regelmatig aan het wollige en ambtelijke taalgebruik om je heen? Is de conversie uit een digitale mailing te gering? En vind jij websites met enorme lappen tekst ook zo storend? Of wil jij de teksten van jouw website ook zo aanpassen dat jouw site beter vindbaar wordt in de zoekmachines?

Online teksten: heldere, duidelijke taal

Kortom: vind jij het ook belangrijk om jouw klanten in heldere, duidelijke en actieve taal aan te spreken? Die hen aanzet om jouw product of dienst af te nemen? En waardoor jouw klanten die prettige leeservaring aan jouw bedrijf koppelen? Belangrijke vragen bij online teksten zijn:

• Wat wil ik met de tekst bereiken?
• Waar wil ik de lezer toe bewegen?
• Hoe houd ik de aandacht van de lezer vast?
• Kan ik de informatie opdelen in meerdere niveaus?
• Is de tekst kort en bondig genoeg?
• Is de tekst zoekmachinevriendelijk?

Digitale en online tekstspecialist

Lets’Communicate! (her)schrijft jouw online teksten graag zo helder, duidelijk en actief mogelijk, zodat ze vriendelijk en uitnodigend zijn voor de digitale lezer. Rekening houdende met de richtlijnen die voor online teksten gelden. Of het nu een tekst voor de homepage, een digitale nieuwsbrief, een blogartikel of een specialistische landingspagina betreft. Let’s Communicate! heeft vele jaren ervaring en weet precies wat wel en niet werkt.

Vraag direct een offerte aan!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op. Ik denk graag met je mee!

SEO landingspagina’s voor betere zoekresultaten in Google

Stel, je hebt een prachtige website maar je hebt nog steeds weinig bezoekers. Of je wilt een website (laten) maken en je hebt veel over zoekmachines gelezen. Maar hoe weet je nu of jouw website uiteindelijk wel hoog in Google terecht komt? SEO landingspagina’s helpen jouw website hoger te scoren in de organische resultaten van zoekmachines zoals Google. Lees hier meer over SEO landingspagina’s >>

Gerelateerde onderwerpen
Wervende teksten
Schrijven voor web en internet
Internetteksten
Webredacteur
Public Relations

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Contact