Let's Communicate - Public Relations en jouw verhaal in de media

Wil je ook graag jouw verhaal in de voor jouw doelgroep belangrijke media krijgen, maar weet je niet hoe dit te realiseren? En heb je regelmatig nieuws, maar ontbreekt het je aan tijd en ervaring om goede persberichten te schrijven? Of lukt het niet om jouw boodschap helder en duidelijk te verwoorden?

Public Relations: proactief aandacht in de media realiseren

Kortom, wil je proactief aandacht genereren voor jouw bedrijf, product of dienst in de belangrijkste vakmedia? Of wil je heldere, duidelijke en to- the-point persberichten uitsturen met grote kans van plaatsing in relevante media? Belangrijke aandachtspunten zijn:

• Is mijn nieuws wel echt nieuws?
• Welke issues spelen momenteel een rol in de publieke opinie?
• Waar heeft mijn nieuws of onderwerp raakvlakken met deze actualiteit?
• Wat is de belangrijkste boodschap eigenlijk?

Public Relations via een onafhankelijke derde

Lets’Communicate! denkt graag met je mee over strategie en werkwijze om aandacht te realiseren in de voor jouw belangrijke media. Of het nu het afnemen van een interview betreft met als doel hier een artikel van te schrijven. Of wanneer het het schrijven en uitsturen van een persbericht betreft. Met de kennis van de media en hun behoeften, plugt Let’s Communicate! als onafhankelijke partij jouw verhaal op de juiste wijze. En met een juiste, relevante insteek voor de belangrijkste media.

Vraag direct een offerte aan!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op. Ik denk graag met je mee!

Gerelateerde onderwerpen
Wervende teksten
Schrijven voor web en internet
Online teksten
Webredacteur
Internetteksten

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Contact